Ip: 193.33.177.32:27101 Hasło : fd
Poniedzialek okazal sie zlym pomyslem , na 5 osob dysponowanych bylo 3 Nowa propozycja jest NIEDZIELA godz 15 . Jesli komus nie pasuje to niech pisze to tutaj bo nie chce mi sie pisac na gg kazdemu z osobna.
NIEDZIELA GODZINA 15.00 !!!
Tak, niedziela to dobry termin..
Ja proponuje zrobić coś takiego: żeby każdy był codziennie na kompie powiedzmy od godziny 19 ( myślę że, da sie zrobić ), i w tedy byśmy grali codziennie. nawet jak by komuś akurat nie pasowało to nic sie nie stanie, grać zawsze można.. Co Wy na to ?
PS. w tym tyg. mi w ogóle żaden termin nie pasuje do gry ( szkoła, poprawki,itd.). Jedyne co jest pewne to od Czwartku jestem "dostępny" i będę na kompie.
nie chodzi o to . Nie bede specjalnie siedzial w domu w paitek zeby na nastempy dzien pograc sobie w cs . Nie mowie bo nie w kazdy piatek ide gdzies ale w wiekszosci . A w niedziele wedlug mnie jest lepiej w sobote musze ogarniac dom i mam wiele innych rzeczy do roboty a w niedziele pasuje nam wszystkim a Ty nie poweidziales w sumie czemu ci nie pasuje tylko ze wolisz sobote . Musi nam pasowac wszystkim i trzeba sie jakos przystowac. Wyskupilsimy serwer juz 2 raz i wogole na nim nie gramy. Jak pisze do was zebyscie dolaczyli do gry czy cos to piszcecie ze wam sie niechce albo cos ,.......